Pavasara
Anita Stukāne

Pavasara zaļums

Publicēja Anita Stukāne, pirms 6 dienām
108 309

dzintra reginapirms 5 dienām

Anita! Paldies par Jūsu fotogrāfijām! Vienmēr priecājos tās skatīt! Tajās ir Dvēsele, siltums un optimisms! 

Uldis Mauriņšpirms 5 dienām

Aigaram un c. Mīļais draugs klausies ko Tev stāsta gudri cilvēki . Un iegaumē! Un lai elementāri apgūtu RAW vajag tik 2 - 3 dienas. Lai arī es arī bieži grēkoju un ņemos tik ar JPEG. (aiz tīra slinkuma)

Starp citu Dalī ir teicis - sākumā iemācies gleznot kā vecmeistari un pēc tam vari darī ko gribi.
Te ir tā pat. Sākumā iemācies apstrādāt RAWā un tad vari apstrādāt kā gribi. Jo Tu zināsi kāds rezultāts ir labs, skatāms un pareizs.


Aigars Krauklispirms 5 dienām

Uldi! Es neprasīju ne Tavu, ne kāda cita padomu. Un nevajag bāzties ar savām pamācībām ko un kā vajag vai nevajag darīt. Okei. 

Anita Stukānepirms 5 dienām

Es esmu vienmēr par konstruktīvu kritiku. Paldies visiem, kuri palīdz aizdomāties par kļūdām, lai tās turpmāk neatkārtotos. Arī šo bildi centīšos pārstrādāt, bet šķiet, ka tam vajadzīgs laks, jo zināšana pavāja, tas nu ir fakts, lai arī cenšos. Bet man patīk fotografēt:)

Aigars Krauklispirms 5 dienām

Anita, vai krāsu toņi ir kļūda? Es domāju, ka nē. Manuprāt, tā ir izjūtu un gaumes lieta...

Lai veicas!!! 


Aigars Krauklispirms 5 dienām

Labi, es neiešu tālāk ar Jums filozofēt, jo tā jau var nonākt līdz pilnīgam absurdam, līdz gastronomam jau aizrunājāties...



Kārlis Keisterspirms 5 dienām

Nudien nesaprotu kur problēma, kam absurds, kam elementāras un jau sen zināmas lietas. Man piemēram komentāri kur kāds pamana to ko pats esmu paviršībā izlaidis, vienmēr ir tie vērtīgākie. Cik bildes esmu tā parstrādājis, likvidējis kļūdas. Īpaši saku paldies visiem tiem kas mani rāja fotosaitos pirms 15 gadiem, tā bija ļoti vērtīga kritika, jo digi apstrādi tik sāku mācīties.

Anita Stukānepirms 5 dienām


Kārlis Keisterspirms 5 dienām

Citēts Aigars Krauklis

Es nezinu, "kas ir pareizi"? Nu un?

Kamdēļ tik agresīvi? Nekas traks ja nezin, tāpēc ir milzum daudz iespējas izglītoties. Foto var salīdzināt ar pavārmākslu, arī tajā ir savi likumi, kurus saprotams vairums neievēro. Zivi, gaļu arī jākarse tikai vienu reizi, ar katru nākamo pārsildīsanu tā zaude garšu un kvalitāti. Katrā sfērā savi knifi, labāk tos zināt, nevis lielīties ka pērk gastronomā jau gatavu kotleti vakumiepakojumā, kura nostavējusi leduskapī nedēļu, un cep to otreiz, un kas zin varbūt pat nākamajā ritā trešo reizi uzkarsē, tā teikt ēst jau var visu ko.


Aigars Krauklispirms 5 dienām

Citēts Silvija Dansiga
Diez vai ar to ir jālepojas. Piemēram es - diezgan daudz zinu, bet joprojām daudz ko cenšos apgūt, iemācīties no jauna. BET - kāpēc tad Jūs tādu terminoloģiju lietojat? Kārlis izsaka savu viedokli un 90% es tam piekrītu.

Es arī tikai izteicu savu viedokli, ka Anitas krāsu variants man patīk labāk un nesaku filozofēt par jpg vai raw priekšrocībām...




Anita Stukānepirms 5 dienām